بهگزارش میراث آریا، نادر محمدی روز سهشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۳ با اشاره به تمهیدات ستاد اجرایی خدمات سفر استان برای آمادگی میزبانی از گردشگران در تابستان افزود: از ابتدادی خردادماه در قالب ستاد اجرایی خدمات سفر جلسات هماهنگی با شبکه بهداشت، اصناف، دامپزشکی و... برگزار شده و در کنار آن با بازدیدهای مستمر نظارتی از تاسیسات گردشگری تمهیدات لازم برای پذیرایی شایسته از گردشگران تابستانی به استان فراهم شده است.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری استان قزوین افزود: با توجه به تاکیدات وزارتخانه میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی موضوع ساماندهی سرویسهای بهداشتی نیز در دستور کار قرار دارد و نظارتهای لازم برای ایجاد شرایط و ارائه خدمات مطلوب به مسافران انجام میشود.
او ادامه داد: تعداد ۱۴ اقامتگاه بومگردی در سطح استان نیز آماده ارائه خدمات به گردشگران سراسر کشور بوده و ۳۵ اقامتگاه نیز درحال کسب موافقت اصولی و ایجاد زیرساخت لازم برای جذب گردشگر هستند.
محمدی تصریح کرد: بومگردیهای استان بیشتر در منطقه الموت هستند، اما در مناطقی چون تاکستان، طارم و.. نیز اینگونه اقامتگاهها درحال ارائه خدمات به مسافران هستند.
معاون گردشگری و سرمایهگذاری استان قزوین افزود: در دفاتر خدمات مسافرتی استان نیز بهمنظور ایجاد تورهای یکروزه برنامهریزیهایی صورت گرفته که این امر ظرفیت خوبی برای افزایش گردشگر و کمک به اقتصاد دفاتر مسافرتی خواهد بود.
او با اشاره به ظرفیتهای روستایی و جاذبههای بکر طبیعی این استان خاطرنشان کرد: مناطق گردشگری الموت، طارم، باراجین و دیگر نقاط استان دارای ظرفیتهای طبیعی بکر و منحصر به فردی هستند که هر یک میتواند با سرمایهگذاری و ایجاد زیرساختهای لازم برای اقامت و پذیرایی به یک جاذبه گردشگری برای حضور و استفاده گردشگران تبدیل شوند.
محمدی با اشاره به برنامهریزی صورتگرفته برای توزیع جغرافیایی خدمات گردشگری بهویژه در مناطق روستایی تصریح کرد: تا سال آینده برنامه و سیاستهای خوبی به منظور توزیع جغرافیایی، افزایش خدمات استاندارد و توسعه گردشگری در مناطق روستایی استان در نظر گرفته شده که با تحقق آنها شاهد بهبود زیرساختی گردشگری به استان خواهیم بود.
انتهای پیام/
نظر شما